Digitale groeistrategie

Bij een digitale groeistrategie wordt vaak gedacht aan het realiseren van commercieel groei door meer sales en omzet, maar groeien kan juist ook in vormen als klanttevredenheid en loyaliteit. Iedere organisatie kan zich in welke vorm dan ook verbeteren binnen het digitale domein. Gebrek aan digitale expertise en beschikbare tijd zijn geen excuses meer! DigitalWorks zorgt ervoor dat u in korte tijd stappen zet op uw digitale uitdaging.

Digitaal groeien door focus en aandacht?

Hoe komen wij tot een digitale groeistrategie?

Bij alle digitale uitdagingen komen we samen met de opdrachtgever eerst tot de kern. Bij iedere samenwerking investeren we daarom veel tijd om de business volledig te begrijpen. We gaan met alle stakeholders in gesprek om de opdracht zo scherp mogelijk te krijgen. Het kan zijn dat bijvoorbeeld randvoorwaarden eerst aangepakt moeten worden voordat de initiële opdracht succesvol kunnen uitvoeren. Dit noemen wij eerlijk en onafhankelijk advies. Dit kan soms confronterend zijn, maar zorgt wel voor een toekomstbestendige aanpak.

DigitalWorks gaat met haar werkwijze voor succes en snel resultaat, maar dit doen we ook grondig. Benieuwd hoe wij dit doen?

Vier pijlers in onze digitale groeistrategie

Waar valt uw digitale uitdaging onder?

Digitaal Klantcontact

Met het digitaliseren van uw klantcontact bespaart u kosten en zal de klanttevredenheid stijgen. Een klassieke win - win situatie dus als we het hebben over effectiviteit (= juiste dingen dingen) en efficiëntie (= kosten besparen). DigitalWorks helpt u de self service klantbehoefte in kaart te brengen, deze te verwerken in een digitale klantcontactstrategie én helpt u bij de implementatie hiervan.

Digitale klantbeleving

Door de digitale klantbeleving te verbeteren verhoogt u de klanttevredenheid, waardoor klanten vaker terug zullen komen en de klantwaarde zal stijgen. Digitalworks helpt u door klantinteracties in kaart te brengen, deze te analyseren en te verbeteren.

Datamanagement

Een centrale plek creëren waarin klant- en webdata opgeslagen staan om een zo goed mogelijk inzicht te hebben van klanten en prospects. DigitalWorks helpt u bij het kiezen van de juiste software (CRM, CDP) én zorgen voor een naadloze integratie in het IT landschap en voor verdere begeleiding richting interne medewerkers.

Privacy & Data

Versnellen op digitaal vlak gaat vaak gepaard met het verzamelen en gebruik van (gevoelige) data. Het is van groot belang om op een verantwoorde manier om te gaan met persoonlijke informatie en online data. DigitalWorks zorgt ervoor dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet en op een transparante manier omgaat met de digitale gegevens van uw prospects en klanten.

Wilt u ook succesvol digitaal groeien ?

Neem contact met ons op!