Wij behoren tot de beste consultancy bureaus van NL

DigitalWorks heeft een geweldige prestatie geleverd door een gedeelde 1e plaats te behalen in de Emerce100 in de categorie Consultants. 

DigitalWorks heeft samen met Spark Optimus en EY VODW een gedeelde 1e plaats weten te behalen in de Emerce100 in de categorie Consultants.

Emerce is een toonaangevend Nederlands platform dat zich richt op digitale innovatie en marketing. Het is een groot compliment voor ons team en we zijn dan ook enorm trots op deze erkenning.

We blijven ons continu ontwikkelen en verbeteren om de beste digitale oplossingen te kunnen bieden. Ons doel is om onze klanten te helpen meer digitale groei te realiseren en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Niels van Sint Maartensdijk

Management & Strategy Consultant
niels@digitalworks.nl
Heb je vragen?
Neem dan contact met mij op.

Over Emerce100

De Emerce100 verkiezing is een jaarlijkse ranking die wordt gepubliceerd door het Nederlandse tijdschrift Emerce. Het doel van deze verkiezing is om de beste bedrijven in de Nederlandse e-business en marketingindustrie te identificeren en te erkennen.

De Emerce100 ranking is gebaseerd op een enquête die wordt uitgevoerd onder beslissers en experts in de e-business en marketingindustrie. De enquête omvat vragen over de prestaties en kwaliteit van de dienstverlening van bedrijven in verschillende categorieën, zoals e-commerce, digital marketing, social media, mobile en software development.

Bedrijven worden gerangschikt op basis van hun score in de enquête. De hoogst scorende bedrijven worden vervolgens gepubliceerd in de Emerce100 ranking, die wordt uitgebracht als een speciale editie van het tijdschrift Emerce.

De Emerce100 verkiezing is een belangrijke gebeurtenis in de Nederlandse e-business en marketingindustrie. Het biedt bedrijven een waardevolle erkenning van hun prestaties en kwaliteit van dienstverlening, en het biedt potentiële klanten een gids voor het vinden van de beste bedrijven in de industrie.

Blij met deze erkenning

DigitalWorks heeft altijd al gestreefd naar het bieden van hoogwaardige digitale oplossingen en consultancydiensten aan onze klanten. Het is dan ook geweldig om te zien dat onze inspanningen door zowel klanten als experts in het vakgebied worden gewaardeerd.

We zijn erg blij met deze erkenning en het is voor ons een stimulans om ons nog meer in te zetten voor onze klanten. We blijven ons continu ontwikkelen en verbeteren om de beste digitale oplossingen te kunnen bieden. Ons doel is om onze klanten te helpen meer digitale groei te realiseren en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

We willen graag al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. We zullen ons blijven inzetten om onze klanten de beste digitale oplossingen en consultancydiensten te bieden. En we zijn trots om samen met Spark Optimus en EY VODW bedrijven deze gedeelde 1e plaats in de Emerce 100 te hebben behaald.

Werk jij nog niet met het beste bureau van NL?

Laten we aan de slag gaan!