DigitalWorks

Accelerating your digital business

DigitalWorks in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020
  Spilsluizen 11, 9712 NR  Groningen

CONSULTANCY DOMEINEN

MERK

Creëren van impact op merkwaarden en omzetten naar digitale activatie. Dit is dé manier om uw product/dienst bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Marketing

Ontwikkeling van succesvolle digitale (campagne) strategieën, CDP en DMP strategieën, Ad Operations, en het doormeten van de effectiviteit door middel van Marketing Effectiveness audits. 

media

Digital media management is complex geworden. DigitalWorks zorgt voor regie en aantoonbaar resultaat door effectiviteit en efficiëntie van uw media inzet te verbeteren.

markt

Door middel van doelgroepanalyses, persona ontwikkeling en customer journey mapping zorgt DigitalWorks voor fundamentele markt- en klantinzichten.

Wie zijn wij?

DigitalWorks is hét digitaal consultancybureau bij uitstek. Met een frisse blik, een pak Groninger nuchterheid en bovenal met veel plezier analyseren en optimaliseren wij uw digitale marketingstrategie en halen het maximale uit uw digitale marketing campagnes.

Onze consultants werken veel bij onze opdrachtgevers in-house. Hierdoor krijgen wij meer inzicht in uw organisatie, wensen en behoeften om zo effectievere digitale marketingstrategieën te kunnen ontwikkelen en implementeren.

Consultancy zoals het hoort

Wij zijn onafhankelijk, transparant en hebben een sterke focus op kennisoverdracht.

1. Understand

Wat zijn uw normen en waarden, doelen, doelstellingen en behoeften.

2. recommend

Een gedegen advies waarmee u in staat bent uw (digitale) doelstellingen te realiseren.

3. Plan

Effectieve digitale strategie en plan van aanpak.

4. Implement

Implementatie van strategie met focus op waarde, kwaliteit en quick wins.

5. review

Analyse van resultaten en advies op het gebied van optimalisatie.

CONSULTANCY

Onze consultants werken graag op locatie. Op deze manier leren wij uw organisatie beter kennen en dat ziet u terug in de resultaten!  Dus bent u op zoek naar een tijdelijke (interim) management-, strategy- of operations consultant? Neem dan gerust contact met ons op. 

Management consultant

Digitale vernieuwing begint bij management en directie. Onze management consultants, met 10+ jaren ervaring, zorgen dat u de juiste fundamentele keuzes maakt bij de digitale transitie. Zij ontwikkelen een digitale strategie die voldoet aan uw doelstellingen voor de korte en lange termijn.

Strategy consultant

Het ontwikkelen van succesvolle digitale strategieën doen wij dagelijks voor onze klanten. Vanuit een sterk digitaal fundament naar vooruitstrevend zijn binnen uw branche. Onze ervaren Strategy Consultants doen dit met focus op alle digitale domeinen.

OPERATIONS consultant

Het opzetten en optimaliseren van digitale campagnes doen wij met focus op resultaat. Wij sturen altijd op uw bedrijfsdoelstellingen, bieden volledige transparantie in ons werk en zorgen continu voor kennisoverdracht naar uw organisatie. 

DigitalWorks behoort tot de top 10 beste consultancybureaus van Nederland.

 

DigitalWorks in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

Ruime ervaring met digitale transities, ontwikkeling van digitale marketingstrategieën en implementatie en executie van digitale marketingcampagnes.

10+

JAREN ERVARING

Wat onze klanten zeggen

"We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner."
Margriet de Kroon
- YoungCapital
DigitalWorks - YoungCapital

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE DIGITALE ONTWIKKELINGEN