Data management

Een centrale plek creëren waarin klant- en webdata opgeslagen staan om een zo goed mogelijk inzicht te hebben van klanten en prospects. Data activeren om online relevanter te kunnen zijn voor klanten. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid, omzet en terugkerende klanten of orders.

Maar welk Customer Relationship manager (CRM) systeem of Customer Data Platform (CDP) moet u kiezen? Wij helpen u strategische keuzes te maken over diverse software oplossingen. Bovendien zorgen wij voor een naadloze integratie in het IT landschap en voor verdere begeleiding richting interne medewerkers.  

Benieuwd naar onze aanpak?

Wat is uw digitale uitdaging?

Het digitale domein biedt oneindige kansen voor commerciële groei, het verhogen van klanttevredenheid en het bieden van relevante communicatieboodschappen. Maar, waar kansen zijn, zijn ook uitdagingen. Deze uitdagingen hebben vaak te maken met digitale kennis, techniek of data. DigitalWorks helpt u hiermee en zorgt ervoor dat uw organisatie in de toekomst effectiever en efficiënter te werk gaat.

Onze ervaren consultants staan klaar om samen met u te werken aan een oplossing!

Strategie & Implementatie

Wij geven strategisch advies, ontwikkelen gedegen strategieën en verzorgen de implementatie van A tot Z.

Customer Relationship manager (CRM)

Met een goed ingericht CRM systeem zult u uw klantrelaties naar een hoger niveau tillen. U beheert alle klantgegevens op één centrale plek in uw organisatie. Door de juiste klantdata op te slaan en te analyseren, heeft u een completer beeld van uw klanten en kunt u op een gerichte manier met hen communiceren. Dit kan bijvoorbeeld via verschillende kanalen zoals e-mail, social media of telefonisch contact.

Of u nou toe bent aan de eerste stap of dat u meer uit een bestaand CRM systeem wil halen. DigitalWorks helpt u verder!

Marketing Automation

Met gebruik van marketing automation tooling bent u in staat om gepersonaliseerd te communiceren met uw klanten. Door CRM data als bron te koppelen aan online gedrag bent u in staat relevant te zijn in alle communicatie die u uitstuurt. Dit kan bijvoorbeeld via e-mail of social media kanalen. Met als resultaat effectievere campagnes richting bestaande klanten.

DigitalWorks helpt u in het maken van een software keuze en begeleidt de implementatie. In dit proces zorgen wij ook voor kennisoverdracht aan medewerkers.

Data & Customer Management Platform

Door het herkennen van online gedrag via een Customer Data Platform (CDP) bent u in staat om de sitebeleving van uw bezoekers real-time personaliseren. Wilt vanuit klantherkenning ook buiten uw platform aan de slag? Dan is een Data Management Platform (DMP) een interessante oplossing.

De essentie is dat uw doelgroep relevante content te zien krijgt die aansluit op hun eerder getoond gedrag, interesses en behoeften. Laat DigitalWorks u helpen om een start te maken of de vervolgstap te zetten naar effectievere communicatie.

Wilt u meer weten over Data Management?

Neem contact met ons op!