Onze werkwijze

Onze missie is om onze opdrachtgevers succesvol te maken door hen te voorzien van onafhankelijke en eerlijke adviezen. Met als resultaat om de effectiviteit en efficiëntie binnen het digitale domein te verbeteren. In onze werkwijze zijn wij resultaatgericht en streven wij ernaar om snel naar het vastgestelde doel te komen. 

Wij geloven in het samenwerken met onze opdrachtgevers en verlangen hierin ook commitment. Dit doen wij door met elkaar in een agile aanpak aan de slag te gaan. Continu zorgen voor waarde richting de doelstellingen heeft onze focus. Onze digital business consultants zijn scrum gecertificeerd en meer dan klaar om uw digitale uitdaging op te pakken.

Met welke digitale uitdaging kunnen wij u helpen?

In 5 stappen naar succes

In ons 5-stappen model zitten succesvolle methodieken die toepasbaar zijn op iedere sector en branche.

1. DW DeepDive

Bij DigitalWorks willen we onze klanten en haar business begrijpen. We beginnen elke samenwerking met een sessie waarin we elkaar door en door leren kennen. In deze sessie zorgen we ervoor dat de behoeften van onze opdrachtgevers volledig helder zijn en kunnen we concreet werken aan het realiseren van hun doelen.

2. ANALYSE & ADVIES

Bij een heldere opdrachtomschrijving starten we met een grondige analyse. Hierin verzamelen we relevante informatie van de organisatie, betrokken medewerkers en (online) databronnen. Hiermee creëren we een solide nulpunten geven we een gericht advies.

3. DIGITALE GROEISTRATEGIE

De stap naar succesvol groeien in omzet, klanten en tevredenheid. In onze digitale groeistrategieën geven aan welke richting de organisatie zich moet bewegen en welke concrete stappen hierin genomen moeten worden. Onze op-maat strategieën zijn gericht op de specifieke verstrekte opdrachten, waardoor we een volle focus op jouw doelstellingen hebben.

4. IMPLEMENTATIE DIGITALE GROEISTRATEGIE

De digitale groeistrategie uitvoeren heeft invloed op verschillende afdelingen binnen de organisatie, zoals marketing, IT en klantenservice. Onze ervaren digital business consultants helpen u om dit proces soepel te laten verlopen. We werken zowel digitaal als op locatie, om ervoor te zorgen dat de implementatie van de strategie op de best mogelijke manier plaatsvindt.

5. TIJDELIJKE PRODUCT OWNER

Bij de uitvoering van een digitale strategie helpt het om focus aan te brengen. DigitalWorks kan op tijdelijke basis een product owner leveren met de juiste certificering om deze teams op een agile wijze aan te sturen. Hierdoor kan de organisatie op een zo kort mogelijke termijn tot het gewenste eindproduct komen.

Enthousiast geworden?

Laten we aan de slag gaan!