Werken bij

Verhoog jij samen met ons het digitale IQ van onze opdrachtgevers?

Aangenaam!

Wij zijn DigitalWorks. Wij vinden het leuk om onze opdrachtgevers te helpen bij (complexe) digitale vraagstukken. Omdat wij weten hoe organisaties het nóg beter kunnen doen. Formuleren van heldere digitale strategieën. Interpreteren van reeds verzamelde data. Het brengen van meer kennis van digitale marketing in hun organisatie. Meer uit hun digitale mediabudget kunnen halen. Minder afhankelijk kunnen zijn van online mediabureaus. Oftewel: de échte omslag naar een digitale organisatie kunnen maken.

Als onze collega maak je samen met ons succesvolle strategische digitale plannen voor onze opdrachtgevers. Verhoog je het digitale IQ in organisaties. Verbeter en start je online marketing campagnes. En help je organisaties om minder afhankelijk te zijn van online marketingbureaus.

Wij bieden je veel ruimte. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat je onderdeel bent van onze organisatie. We sturen graag op output, niet op aanwezigheid. En vinden het belangrijk dat je werk doet dat je leuk vindt en waar je goed in bent. Daar profiteren onze opdrachtgevers namelijk van.

Ben jij ondernemend en zelfstandig? Houd je van vrijheid? Maak je graag je eigen keuzes? Heb je een goede digitale kennis? En, niet onbelangrijk, ben je net zo eigenwijs als wij? Dan maken we graag kennis met je. Mail naar benjamin@digitalworks.nl of niels@digitalworks.nl. We horen graag van je!

Laat hier uw bericht achter

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Ook een digitale leider worden?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief. De wereld verandert snel, het digitale landschap verandert echter nóg sneller. Blijf met onze nieuwsbrief op de hoogte van alle trends op het gebied van digitale marketing.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.