Vacature:
Sales Manager

Ben jij altijd op zoek naar nieuwe prospects? Weet jij je enthousiasme van digitale marketing over te brengen op de klant en hen te inspireren om hun digitale groeistrategie optimaal te gebruiken? In deze commerciële uitdaging als sales manager breng je structuur aan en pas je een nieuwe sales strategie toe. DigitalWorks is onderweg naar een hoger niveau. Groei jij met ons mee?

Functie en verantwoordelijkheid

Als sales manager breng jij DigitalWorks samen met het team naar een hoger niveau. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van het klantenbestand. Je bezoekt onze klanten op locatie om de laatste trends van digitale marketing te bespreken en hen te adviseren wat wij voor hen kunnen betekenen. Hierbij zet jij je eigen netwerk in, maar ben je ook bereid om je netwerk uit te breiden. Bovendien weet jij als geen ander hoe je online marketing kanalen maximaal kunt benutten en weet hierin de klant mee te nemen om zo tot de beste oplossing te komen.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van een commerciële strategie. Dit doe je samen met een gedreven en ambitieus team. Door complexe vraagstukken laat jij je niet uit de weg slaan, maar maakt je enthousiast om mee aan de slag te gaan en passende oplossingen te bedenken. Zo kan jij je constant blijven uitdagen en verder ontwikkelen!

Je belangrijkste werkzaamheden:

  • Het positioneren van DigitalWorks in de markt, nieuwe trends te analyseren en hierop in te spelen
  • Het opzetten van een strategie en structuur voor de salesafdeling en hierbij het hele team betrekken
  • Het beheren en uitbouwen van je eigen klantenbestand en constant op zoek zijn naar nieuwe leads

Over DigitalWorks

DigitalWorks is hét digital consultancybureau dat bedrijven helpt om digitaal te versnellen. Onze missie: digitale kennisoverdracht. We helpen bedrijven niet alleen met kennis en capaciteit voor het verbeteren van hun digitale strategie, maar ook om hun digitale IQ te verhogen. Daarbij gelooft DigitalWorks dat ieder bedrijf zelf digitale kennis moet hebben om de juiste keuzes te maken. Momenteel werken we voor ontzettend mooie klanten en is de ambitie om nog meer bedrijven te helpen bij complexe digitale vraagstukken. Aan prospects dus geen gebrek!

Wie ben jij? Met je commerciële en ondernemende instelling weet jij een langdurige relatie op te bouwen met de klant. Jij begrijpt de behoefte van de klant als geen ander en weet hier proactief op in te spelen. Heb jij ervaring binnen een consultancy bureau of online marketing bureau? Dan is dat mooi meegenomen! Jij weet de klant te informeren en inspireren van de laatste trends op het gebied van digitale marketing.Je laat je niet uit de weg slaan door complexe vraagstukken en zet je no-nonsense mentaliteit in om elke dag verder te bouwen aan het succes van DigitalWorks.

Verder beschik jij over:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met digitale marketing
  • Een rijbewijs

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een passend salaris op basis van jouw ervaring en wat jij met je mee brengt.. Daarnaast kun je rekenen op een nog in te richten bonusregeling en bieden we je een goede pensioenregeling. Je komt terecht in een enthousiast team waar hard wordt gewerkt, maar waar ook ruimte is voor gezelligheid. Zo gaan we ieder jaar met het hele team op stedentrip naar een Europese stad!

Verder kun je rekenen op: 

  • Een bruto maandsalaris van € 3.500 en €5.000 
  • Een laptop en smartphone van de zaak
  • Reiskostenvergoeding
  • Aantrekkelijke pensioenregeling

Interesse in deze uitdagende baan als Sales Manager?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière, mail dan je motivatie en cv naar ikwerkgraag@digitalworks.nl. Heb je vragen over deze vacature dan helpen wij je graag telefonisch (085 – 303 56 15) verder.

Interesse?
Niels belt je graag over deze vacature

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken