Over DigitalWorks

DigitalWorks is hét digital consultancybureau dat jouw bedrijf helpt om digitaal te versnellen. Dit doen wij voor iedere fase waarin een organisatie zich bevindt, of je nou toe bent aan een strategische vervolgstap of inhoudelijk management. Met onze kennis, ervaring en multidisciplinaire consultants zijn we in staat elke digitale uitdaging samen met onze klanten aan te gaan.

Digitale kennisoverdracht is onze missie. We springen niet alleen bij met kennis en capaciteit voor het verbeteren van jouw digitale strategie. We helpen je ook om jouw digitale IQ te verhogen. Wij geloven dat ieder bedrijf zelf digitale kennis moet hebben om de juiste keuzes te maken. Door samenwerking met jouw medewerkers komt er waardevolle digitale kennis bij in jouw organisatie en daarom zien onze opdrachtgevers DigitalWorks als verlengstuk van hun marketingafdeling.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Onze werkwijze

Samen met jou ontwikkelen wij de beste digitale strategie voor jouw organisatie. Dit doen we  aan de hand van jouw doelstellingen en KPI’s. Ook helpen we met de implementatie van jouw nieuwe digitale strategie. We zetten een digitaal fundament neer en automatiseren jouw marketingactiviteiten, met als doel effectiever en efficiënter te werk te gaan.

We werken volgens het scrum principe. Maandelijks of tweewekelijks bepalen we gezamenlijk vervolgstappen op basis van klantwaarde. Dit met als doel om per sprint waarde te leveren voor klanten, prospects en de interne organisatie. Zo bepalen we op een efficiënte manier prioriteiten om mee verder te gaan.

Waarom kiezen voor DigitalWorks

Maatwerk opdrachten

Heb je een ander complex vraagstuk liggen, een interim opdracht voor ons of tijdelijk extra expertise nodig binnen jouw marketingteam? Ook daar kunnen we je bij helpen en extra ondersteuning bieden. Naast ons Digital Marketing as a Service concept doen wij ook regelmatig maatwerk opdrachten voor onze klanten.  Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Ben je ook toe aan de volgende digitale stap binnen jouw organisatie en ben je benieuwd wat wij daarin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

digitalworks-belt-terug

DigitalWorks belt je graag terug.

Maatwerk projecten

Heb je een ander complex digitaal vraagstuk liggen, een interim opdracht of is er tijdelijk extra expertise nodig binnen jouw marketingteam? Ook daar kunnen we je bij helpen en extra ondersteuning bieden. Naast ons Consultancy as a Service concept voeren wij ook maatwerk consultancy uit voor onze opdrachtgevers. Neem contact met ons op en wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Case: Digital Recruitment

Alle marketingdiensten beschikbaar als service. Je betaalt een vast bedrag per maand en elke maand kijken we welke kanalen aandacht vereisen en waar optimalisatie nodig is. Zo zorgen we samen voor het maximale rendement.

Digital Recruitment

Campagne management, Strategie

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken