DigitalWorks behoort tot beste 10 consultancy bureaus van Nederland

Digitaal consultancybureau DigitalWorks uit Groningen heeft een plek bemachtigd binnen de top 10 beste consultancybureaus van Nederland. Dit staat te lezen in de Emerce 100 die vandaag is verschenen. Daarmee schaart het jonge bedrijf zich tussen de grote consultancybureaus als Deloitte, EY, KPMG, Accenture en Boston Consultancy Group.

“Wij zijn erg verheugd met deze vermelding” aldus medeoprichter Niels van Sint Maartensdijk. “Benjamin Vogelzang en ik hebben bij de oprichting van ons bureau wel eens gekscherend gezegd dat het ultieme doel is om in het illustere rijtje van consultancybureaus te komen. Dat we dit doel na 3 jaren al behaald hebben, is een kroon op ons werk.”

DigitalWorks stimuleert organisaties digitaal volwassen te worden
“We zagen 3 jaar geleden dat de digitale markt zou gaan veranderen, daarom zijn we DigitalWorks gestart”, aldus Van Sint Maartensdijk. “Wij stimuleren organisaties om digitaal volwassen te worden en minder afhankelijk te zijn van online marketing bureaus. Dit doen we door organisaties te begeleiden bij het in huis halen van digitale kennis, data op orde te brengen en het digitale IQ te verhogen. Eigenlijk leggen wij het digitale fundament in organisaties.”

 

Meer informatie en de uitslagen van Emerce100 zijn hier te vinden.