Dit is waar wij steengoed in zijn

Wij helpen bedrijven effectiever en efficiënter te werken. Om dit doel te bereiken hebben wij een aantal diensten ontwikkeld op thema's die onderdeel uitmaken van de digitale groeistrategie van bedrijven. DigitalWorks heeft al diverse opdrachtgevers mogen helpen met het zetten van hun vervolgstap binnen digitale marketing met onderstaande diensten.

Digitale groeistrategie

Bij een digitale groeistrategie wordt vaak gedacht aan het realiseren van commerciële groei door meer sales en omzet, maar groeien kan juist ook in vormen als klanttevredenheid en loyaliteit. Digitaal groeien door focus en aandacht.

Privacy & Data

Versnellen op digitaal vlak gaat vaak gepaard met het verzamelen en gebruik van (gevoelige) data. Het is van groot belang om op een verantwoorde manier om te gaan met persoonlijke informatie en online data. DigitalWorks zorgt ervoor dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet en op een transparante manier omgaat met de digitale gegevens van uw prospects en klanten.

Datamanagement

Een centrale plek creëren waarin klant- en webdata opgeslagen staan om een zo goed mogelijk inzicht te hebben van klanten en prospects. DigitalWorks helpt u bij het kiezen van de juiste software (CRM, CDP) én zorgen voor een naadloze integratie in het IT landschap en voor verdere begeleiding richting interne medewerkers.

Digitale klantbeleving

Door de digitale klantbeleving te verbeteren verhoogt u de klanttevredenheid, waardoor klanten vaker terug zullen komen en de klantwaarde zal stijgen. Digitalworks helpt u door klantinteracties in kaart te brengen, deze te analyseren en te verbeteren.

Digitaal Klantcontact

Met het digitaliseren van uw klantcontact bespaart u kosten en zal de klanttevredenheid stijgen. Een klassieke win - win situatie dus als we het hebben over effectiviteit (= juiste dingen dingen) en efficiëntie (= kosten besparen). DigitalWorks helpt u de self service klantbehoefte in kaart te brengen, deze te verwerken in een digitale klantcontactstrategie én helpt u bij de implementatie hiervan.

Enthousiast geworden?

Laten we aan de slag gaan!

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken