DigitalWorks in Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2020

MET SUCCES OP ZOEK NAAR GESCHIKTE KANDIDATEN?

De digitale uitzendmarkt is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De jobboards schieten als paddenstoelen uit de grond en adverteren in Google is als “kleine” uitzender bijna niet meer op te brengen. Met meer vacatures dan geschikte kandidaten, zware concurrentie online, is het lastig voor uitzendbureau’s om online zichtbaar te zijn.

DigitalWorks gelooft in de eigen kracht van uitzendorganisaties. Uw kandidaat profielen en data zijn goud waard. DigitalWorks zorgt ervoor dat u deze data zo volledig mogelijk opbouwt, verrijkt en effectief gebruikt om succesvol te zijn. Het minder afhankelijk zijn van derde partijen en het optimaliseren van uw eigen platform zijn hierin essentieel.

Intensief internetgebruik bij zoektocht nieuwe baan

Gebruik van internet tijdens het zoeken van een nieuwe baan.

Veel gehoorde uitdagingen

  1. Er is beperkte kennis over digitale marketing in de organisatie aanwezig;
  2. Er is geen digitale strategie en zijn er geen doelstellingen en kpi’s gedefinieerd;
  3. Er worden verkeerde online kanaal keuzes gemaakt, met als gevolg “verspilling” van budget;
  4. Digitale marketing management is individueel (bij de recruiter) belegd;
  5. Er wordt gestuurd op bruto sollicitaties en inschrijvingen i.p.v. uren, marges en winst per sollicitatie/kandidaat.
  1. Er wordt samengewerkt met tussenpartijen die onnodig veel geld kosten (uitzendbureau.nl, Nationale vacature bank, Monsterboard etc..);
  2. Online en offline data is vaak niet betrouwbaar en onvolledig;
  3. Er is beperkte kennis over de mogelijkheden van de back-end van de leverancier;
  4. Vacature pagina’s zijn van slechte kwaliteit en zijn SEO technisch moeilijk vindbaar;
  5. Veel websites converteren slecht waardoor advertising niet uit kan.

Onze dienstverlening

STRATEGie

Een organisatie kan niet zonder een digitale strategie.  Samen met directie en management ontwikkelt DigitalWorks een visie voor het digitale kanaal en effectieve digitale marketing strategie die uw organisatie laat groeien.

FEED MANAGEMENT

DigitalWorks zorgt ervoor dat alle vacatures automatisch gepusht worden naar de verschillende jobboards waardoor uw website gratis verkeer krijgt.

ADVERTEREN

DigitalWorks brengt uw vacatures extra onder de aandacht in de verschillende advertentiekanalen. Wat een extra boost geeft aan relevante kandidaten.

Marketing automation

Het automatiseren van marketing processen zorgt voor efficiëntie en kan effectiviteit verhogen door relevanter en persoonlijker te zijn richting kandidaten.

CRO

Met de kennis en ervaring optimaliseert DigitalWorks uw website(s) en vacaturepagina’s waardoor er meer, kwalitatief goede, sollicitaties en inschrijvingen gerealiseerd worden.

Google for Jobs

Zorg dat uw website gereed is voor de komst van Google for Jobs. DigitalWorks heeft alle kennis en expertise in huis om te zorgen dat uw vacatures straks geïndexeerd worden door Google.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing zijn de consultants van DigitalWorks in staat om binnen 2 weken al de eerste resultaten te leveren op het gebied van meer relevante sollicitaties en nieuwe kandidaten. 

Onze resultaten

DigitalWorks start de samenwerking met onderzoek naar de huidige status van traffic, data en optimalisaties. Voor onze opdrachtgevers realiseren we een continue verbetering van kwalitatief websitebezoek. Dit resulteert, in combinatie met optimalisaties, in meer inschrijvingen van kandidaten, sollicitaties en plaatsingen.

Verhoging in traffic naar eigen website. In drie maanden na start samenwerking.

De juiste doelgroep naar uw website

Direct bij de start inventariseert DigitalWorks alle mogelijkheden om traffic naar de eigen website te verhogen. Hiervoor worden verschillende marketing kanalen geoptimaliseerd en aangesloten. Het resultaat: maandelijkse stijging van relevante traffic.

Kwaliteit van sollicitaties verhogen

Door het optimaliseren van vacature pagina’s en het sollicitatieproces zorgt DigitalWorks voor meer sollicitaties. Waarbij de kwaliteit van sollicitaties hoog is. De toenemende aanvoer in traffic zorgt ervoor dat er continu nieuwe relevante kandidaten op de website komen.

Toename in aantal kandidaten na start samenwerking.

Bovenstaande data is geanonimiseerd ter bescherming van onze opdrachtgevers. Data wordt altijd inzichtelijk gemaakt met onze opdrachtgevers.

WIJ WERKEN ONDER ANDERE VOOR

UITZENDBUREAUS

Vergroten van de kandidaten database en het verbeteren van de kwaliteit. Inzichten creëren en verbeteren van klantwaarde. Interne processen optimaliseren en automatiseren. 

WERVING & SELECTIE BUREAUS

Opbouwen van kandidaat profielen door het koppelen van CRM data met online data voor de perfecte match.

CORPORATE ORGANISATIES

DigitalWorks ontwikkeld sterke employer branding campagnes waarmee werkgevers een  onderscheidende voorkeurspositie verkrijgen en behouden in de mindset van (potentiële) medewerkers.

INTERESSE, LAAT UW GEGEVENS ACHTER. WIJ BELLEN U.