Digitale strategie

Is jouw organisatie toe aan het zetten van de volgende digitale stap en ben je benieuwd hoe je deze vervolgstap tot een succes maakt? DigitalWorks analyseert jouw bedrijfsstrategie en vertaalt deze naar een (nieuwe) digitale strategie die gericht is op het behalen van jouw doelen. Daarmee zorgen we ervoor dat de digitale strategie zowel bijdraagt aan doelstellingen op lange termijn als op korte termijn, om uiteindelijk het maximale rendement te behalen en groei in bijvoorbeeld omzet, kanalen of naamsbekendheid te realiseren.

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen?

Maak met onze visie op digitale strategie de vervolgstap

Een digitale strategie is onmisbaar bij het zetten van de digitale vervolgstap. Het is essentieel om een helder beeld te krijgen van de inzet die nodig is om de digitale vervolgstap tot een succes te maken. Met onze visie op digitale strategie kijken we naar het totaalplaatje: wat zijn de businessdoelstellingen en welke digitale kanalen kunnen een bijdrage aan leveren bij het realiseren van deze doelstellingen, wat is het digitale IQ van de organisatie en welke kennis is nog nodig, welke activiteiten worden belegd in de organisatie en waarvoor wordt een extern bureau ingeschakeld? Hoe kunnen marketing activiteiten efficiënter en effectiever ingerichtworden door middel van marketing automation. 

DigitalWorks heeft een unieke werkwijze waarbij de focus ligt op het verhogen van het digitale IQ binnen jouw organisatie. Naast het ontwikkelen van de digitale strategie delen onze multidisciplinaire consultants relevante kennis met jouw organisatie. Wij geloven namelijk dat iedere organisatie uiteindelijk ook zelf er mee aan de slag kan gaan, als iedereen binnen de organisatie maar over de juiste kennis beschikt. Nieuwsgierig naar hoe we dit doen? We vertellen hier uitgebreid over onze werkwijze. 

DigitalWorks voert regelmatig audits uit waarbij onze consultants een situatieschets van de huidige situatie maken. De uitvoeringen van deze audits resulteren in een advies dat gebruikt en uitgewerkt kan worden in een nieuwe digitale strategie. 

Waarom kiezen voor DigitalWorks

Wil jij ook aan de slag met jouw digitale strategie en ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

digitalworks-belt-terug

DigitalWorks belt je graag terug over digitale strategie.

Case: Gemeente Groningen

Alle marketingdiensten beschikbaar als service. Je betaalt een vast bedrag per maand en elke maand kijken we welke kanalen aandacht vereisen en waar optimalisatie nodig is. Zo zorgen we samen voor het maximale rendement.

Gemeente Groningen

Campagne management, Strategie

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en bevelen DigitalWorks dan ook zeker aan als digital marketing partner.

digitalworks-young-capital-logo

Margriet de Kroon

YoungCapital

Met wie wij verder samenwerken