GEMEENTE GRONINGEN

Alle marketingdiensten beschikbaar als service. Je betaalt een vast bedrag per maand en elke maand kijken we welke kanalen aandacht vereisen en waar optimalisatie nodig is. Zo zorgen we samen voor het maximale rendement. ​

Gemeente Groningen

Alle marketingdiensten beschikbaar als service. Je betaalt een vast bedrag per maand en elke maand kijken we welke kanalen aandacht vereisen en waar optimalisatie nodig is. Zo zorgen we samen voor het maximale rendement. ​

Hoe werkt Consultancy as a Service?

Wil jij de volgende stap zetten met de verdere digitalisering van jouw organisatie? Consultancy as a Service is dan de dienstverlening die bij jou past. Al onze diensten zijn beschikbaar als een service en flexibel in te richten. Hierdoor sluiten onze diensten aan op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie.

Maandelijks bepalen we gezamenlijk de prioriteiten en werkzaamheden aan de hand van de opgestelde strategie en daarbij behorende doelstellingen, de verzamelde data en interne wensen. Wij adviseren bij het maken van de juiste strategische keuzes en vervolgstappen, zorgen voor een goed digitaal fundament waar je jaren op verder kunt bouwen, dragen relevante kennis over aan jouw medewerkers en helpen om de opgebouwde en nieuw verzamelde data te gebruiken voor een langere termijn.

Hulp nodig bij de operatie? Wij ondersteunen regelmatig marketing teams als er extra expertise en handjes nodig zijn. Onze multidisciplinaire consultants hebben ruime ervaring in digital marketing, data en techniek. 

Met Consultancy as a Service betaal je een vast bedrag per maand, en zit je dus niet vast aan een bepaalde dienst. Er is altijd ruimte voor nieuwe ontwikkelingen waar onze multidisciplinaire consultants graag in adviseren. Bekijk hier welk pakket het beste bij de behoeften van jouw organisatie aansluit.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is gericht op het verhogen van het digitale IQ binnen jouw organisatie. Naast het geven van advies en (deels) verzorgen van de operatie, dragen wij onze kennis over aan jouw medewerkers. Hoe wij dit doen? Door zoveel mogelijk op locatie te werken. 

 

Werk waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar wat wij tot nu toe bereikt hebben? Lees in onderstaande cases meer over onze resultaten bij onze opdrachtgevers.

Gemeente Groningen

Digitale strategie | Digital operations

De Friesland verzekeringen

Interim management | Strategy

Vorige
Volgende

Enthousiast geworden?

Laten we aan de slag gaan!