Marktleider in grootschalige zonne-energie kiest voor Groninger digitaal consultancybureau

GroenLeven uit Heerenveen, marktleider in grootschalige zonne-energie, kiest voor digitaal consultancybureau DigitalWorks uit Groningen als haar digitale partner. DigitalWorks gaat GroenLeven helpen bij het ontwikkelen van de digitale strategie, bij het opzetten, implementeren en managen van digitale marketingkanalen, bij het op de juiste manier verzamelen van online data en bij het automatiseren van marketingactiviteiten.

DigitalWorks wordt digitale partner van GroenLeven

 “Wij zijn trots op deze samenwerking met een toonaangevend bedrijf als GroenLeven”, zegt Benjamin Vogelzang, medeoprichter van DigitalWorks. “In Noord-Nederland wordt de noodzaak van de omschakeling naar schone energie het meest gevoeld. Als Groninger bureau dragen wij daar graag aan bij door onze kennis en expertise in te zetten voor GroenLeven.

Maarten de Groot, manager marketing en communicatie GroenLeven, over de keuze voor DigitalWorks: “Wij werken iedere dag gepassioneerd aan de energietransitie. In DigitalWorks hebben wij een partner gevonden die met net zoveel passie aan een andere transitie werkt, namelijk aan de digitale transitie.”

Over DigitalWorks
DigitalWorks is hét digitaal consultancybureau bij uitstek met ruime ervaring met digitale transities. Met een frisse blik, een pak Groninger nuchterheid ontwikkelt, analyseert en optimaliseert DigitalWorks digitale marketingstrategieën en haalt het maximaal resultaat uit digitale marketing campagnes.

Over GroenLeven
GroenLeven maakt zich oprecht zorgen over klimaatverandering. Daarom werkt GroenLeven elke dag gepassioneerd aan haar missie: de wereld voorzien van schone energie. Samen met overheden, netbeheerders, bedrijven, het onderwijs en innovatieve ondernemers creëert GroenLeven zonne-energiebronnen op daken, kassen, parkeerplaatsen, vuilstorten, industrieterreinen en water. Zo geven deze plekken duurzame energie terug aan de wereld en neemt GroenLeven haar verantwoordelijkheid voor de komende generaties.